Direct contact 06 - 49 93 99 73

Wie zijn Wij - BaasZijn

Angelique Verhagen


10 mei 1974 - 13 januari 2019
Lieve Angelique is helaas veel te vroeg bij ons weg gegaan, maar zij blijft voortbestaan in onze gedachten en herinneringen. Wij zetten BaasZijn met net zoveel liefde en passie voort, zoals Angelique gedaan zou hebben. Rust zacht lieve Angelique.
Deborah van Wissen


Eigenaresse sinds 1 januari 2019.
Deborah heeft op het huygenslyceum in Voorburg haar diploma behaald, en heeft daarna het diploma Kraamzorg en SPW behaald.
Naast deze mbo opleidingen, heeft zijn ook diploma’s en cursussen behaald over het gedrag van honden. Honden hebben altijd een grote rol in Deborah haar leven gespeeld. Vanaf kind (een jaar of 6) liet zij al meerdere honden in de buurt uit, dit was vanaf jongs af aan al haar passie.
Sinds januari 2017 is zij eigenaresse van Hondenopvang DeWi. Hier worden de honden (gemiddeld 50-55 honden per week) een paar uur per dag opgevangen op een omheind speelveld van ruim 2000m2, waar ze heerlijk vrij kunnen spelen met andere honden. Hierna worden de honden weer thuisgebracht met de speciaal ingerichte bus.
Deborah heeft zelf drie honden, Marley een Engelse bull terrier reu hij is eind 2020 overleden, Quincy Amerikaanse Stafford teef van 10 jaar, en Xavi een Duitse herder reu van 2 jaar. Haar drie honden zijn haar leermeesters, en door hun is zij zich nog verder in hondengedrag gaan verdiepen. “Honden zijn de spiegel van hun baasje” is een van haar uitspraken. Zij heeft ook diverse opleidingen en cursussen gevolgd over hondengedrag.
Deborah geeft ook privé trainingen aan huis, en heeft al veel baasjes en honden blij gemaakt. Dit vind ze geweldig!
Ook het lesgeven op de hondenschool is een passie van haar. Een goede communicatie tussen baas en hond creëeren vind zij erg belangrijk, zo kunnen er een hoop problemen voorkomen en opgelost worden, en is iedereen tevreden en blij.
Iedere dag met honden werken, is haar grote passie!
Haar motto is: “All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think we become.”
 

Aanmelden Hondentrainingen