Direct contact 06 - 49 93 99 73

Behendigheidstraining

Wil je sportief bezig zijn met jouw hond? Heeft jouw hond veel energie? Dan is Behendigheidstraining iets voor jullie.

Behendigheidstraining staat ook wel bekend als Agility en is een leuke en sportieve bezigheid voor baas en hond. Wanneer je eens iets anders wilt doen met jouw hond, biedt deze training een leuke uitdaging.

Tijdens deze training leer je jouw hond op een speelse manier diverse toestellen in zo'n kort mogelijke tijd te doorlopen. Honden vinden het vaak fantastisch leuk om sportief bezig te zijn met hun baasje en de Behendigheidstraining zorgt dan ook voor een sterkere band tussen baas en hond.

De trainingen kunnen gevolgd worden met honden van diverse soorten, leeftijden en maten. Deze training is uitermate geschikt voor energieke en actieve honden. Wanneer je twijfelt of deze training iets voor jou en je hond is, vraag dan advies aan een van onze trainers.

De Behendigheidstrainingen worden op zondagochtend gegeven op een eigen terrein nabij het Overvoorde Park op de rand van Rijswijk en Den Haag. Wij hebben geen wedstrijdparcours; bij ons maak je plezier en ben je lekker sportief bezig met je hond!

8 lessen van voor 95 euro
(training wordt gegeven op zondagochtend)
 

Alle honden zijn welkom

Aanmelden Hondentrainingen